Tuesday, February 27, 2007

Har kommer nagra anvandbara tips:

Forst sa behover du en flickvan. Sen nar du gar ut och klubbar med nagra slumpmassigt valda manniskor, i mitt fall asiatiska flickor. Om du star dar med din kompis och tva tjejer. Det har ar viktigt: lat honom/henne inte overtyga dig att "let them choose" ar en bra ide!!! Las det igen! Lat dig inte luras, det fungerar inte sa. Du kan sla vad om dina kreatur att han/hon inte kommer att folja det konceptet. Han/hon kommer att forsoka flirta med den snyggare av tjejerna, trots eran pakt. Sa mest troligt kommer du sitta och prata med den "mindre snygga"(for att vara mer vanlig), nar du marker att din kompis och den andra tjejen/killen inte langre ar narvarande. Mest troligt sa har dem gatt till baren och star dar och hanglar. Nar du far reda pa det har bli inte bitter, tank aldrig "fan, da ska jag iaf hangla med den har personen". Strunta i det helt enkelt. Om du inte far den snygga, gor da inget med den "mindre snygga" for guds skull! Det ar inte vart det, trots att din hjarna sager "go for it". Glom inte att din hjarna ar full. Sag inte att jag inte varnade dig nar det visar sig att tjejen ar oskuld, och inte har lart sig att man aldrig ger sug-marken.

Om du har ignorerat mina rad hittils sa kommer troligtvis det mest larorika stycket har:
Om du har ett sugmarke pa din hals, som du fatt av nagon som inte ar din flickvan, sa bor du:
1. Undvika din flickvan sa lange som mojligt.
2. Om du maste traffa henne, gor det utomhus, pa neutral mark, dar det inte ser konstigt ut om du har halsduk.
3. Smorj tandkram pa sugmarket. Efter sag 15 min sa tar du en handduk och bloter den i varmt vatten och skrubbar bort tandkramen.
4. Ta en tandborste eller dyl. och skrubba pa sugmarket. Det loser upp blodklumparna, och sugmarket kommer att forsvinna snabbare.
5. Ge sugmarket en liten massage.
6. Repetera steg 3-5.

Enjoy,
Magic Dan

1 Comments:

Blogger Casey Ryback said...

grymt tips!

10:29 AM  

Post a Comment

<< Home